lidé jsou někdy svině (omlouvám se prasátkům za použití tohoto ekvivalentu)
06.11.2005 17:39:00 | Manik
smutný tak jako to že lidi chtěj stále válku ( tak nějak)
smutný je kolikrát, když se vůbec dopátráme malicherným příčinám:-( něco na ní ale musí být, že se pořád vrací...
dojemná smutná bolavá - 100
01.10.2005 19:24:00 | kulishak