Až příště, Satan bejby
Anotace: A příště chci u vchodu plynovou masku a heřmánkový čaj
Až příště, Satan bejby
Beze strachu válím se v hnilobě
Strkám si prsty do krku ve zlobě
Ve vlasech bláto protkané listím
Na zadku do pekla rychle si svištím
Potřená od hlavy k patě v bělobě
Dívám se, zvrácená, po tobě
Krev z kyblíčku kolem sebe třísním-
Vizuální doprovod satanským písním
Závan síry už cítím v předsíni na chodbě
Zvracím na rohožku a celkem nestoudně
Nápis PEKLO na skleněné desce tříštím
Satane? Uvidíme se v životě příštím
Teď nemám čas..
Přečteno 307x
Tipy 1
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (2)
Komentujících (2)