Do nevidění
Umírám na touhu...
po svobodě
světle
volném prostoru
nadechnutí
životě...
stočená do klubíčka
pod umyvadlem
potmě
Škvírou mezi dveřmi
leze paprsek světla
vidím svoje ruce
těsně před očima
tuším svoje oči
Tma mě hladí
obrousí hrubé kroky dění
zpomalí čas
utlumí zvuk
unáší pryč
Do nevidění...
Přečteno 351x
Tipy 42
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, cevert, Manon.H, Marfuša, jedam, Holis, maena, WhiteSkull, Levandule, Bíša, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)