No.Inspiration
Anotace: Keď je báseň napísaná bez inšpirácie...
Žiadna téma
Dotýkam sa spoteného pera
Báseň o ničom
Ktorá získa len zápornú kritiku
Báseň o ničom
Ktorá neosloví ´ľudskú psychiku
Báseň o ničom,
V ktorej nie je cit,
Báseň o všetkom,
Čo nás nenaučí žiť.
-Báseň o „ Básni o láske“-
Papier a pero
Do záhlavia meno
Myšlienka a vkladanie pocitov
Na kus papiera
Slová k láske
Hneď zamieria...
Přečteno 242x
Tipy 6
Poslední tipující: Paulín, Bíša, Fiserka, Doradan, Mario de Janiero, kikis
Komentáře (5)
Komentujících (5)