Ty
Anotace: takový malí pokus z nudy
Ty víš jak moc tě miluji,
tak proč černý obraz maluji?
Potoky slz,
strach z nepochopení,
led a spousta můz,
dva rty a jeden skus.
Milování a klesání,
žal a stoupání.
Přečteno 328x
Tipy 6
Poslední tipující: kikis, Quigleika, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)