Anotace: lidé z ulice... Nouze drtí!
díky za krásnej a nejdelší komentář, co jsem kdy dostal:-)
jen nevím co je to "akostrich", ale to nemění nic na tom, že se mi básnička moc líbila. mimochodem nevšední obraty ti taky nejsou cizi.
jdu se po tobě podívat do minulosti, nalákalas mne.
az to dopíšu, máš u mě 100.
PS: to NEVA bylo dobrý:-)
01.10.2005 19:16:00 | kulishak