Tohle se povedlo... sem tam jsem si prošla mezi řádky a... na kohosi to padne.
03.02.2009 22:59:00 | NikitaNikaT.
hodně dobrá...ráda bych se o oné cathal dozvěděla víc a tak by básni neuškodila větší délka, ale i tak se mi moc líbila...taková lehká=)
29.01.2009 18:25:00 | Faileen