Pro lidi
Zvláštní sen zdál se mi,
v korunách švitořili ptáci,
já jsem stál pevně na zemi,
mé drahé jen pro legraci.
Upjatý v korektnosti,
uvězněn do ledu,
zmražený ve své zlosti,
stran všech tvých pohledů.
Sám sebe litující,
daleko jsem,
od drahé milující,
byl to jen sen.
Přečteno 341x
Tipy 11
Poslední tipující: Laivindia, Castiza, Egretta, kikis, Veselý Drak, Agniezka, Kapka, Markéta Hl.
Komentáře (1)
Komentujících (1)