Procházka....
Tehdy udělal tři prázdné kroky
jeden doprava
druhý zpět
ale až třetím
se dostal tam kam chtěl
Když se tam objevil
vykročil doprava
poté zpátky
a třetím krokem
se přenesl na začátek
Zamyslel se
chvilku sledoval
kapky krve v malých prachových kráterech
a rezignovaně vykročil
prvním krokem doprava
a já jsem vykročil rovně
on pokračoval zpět
a oni všichni nenápadně doleva
ona skočila nebývale daleko neurčitým směrem
On byl najednou zmaten
stál tam kde předtím
ale krátery byly pryč
a prach nahradil písek
krev zůstala
pak si všiml
všichni stáli za ním
tak udělal krok doprava
a nebyl za ním nikdo
udělal krok zpět
shrnul svět
do tří vět
a všichni
zmateně udělali krok každý jinam
ale nikdo doleva
on se usmál
krev zmizela
vyhrál
...
Přečteno 314x
Tipy 8
Poslední tipující: WhiteSkull, kikis, fransoay, Kapka, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)