Anotace: Další dílo na téma - tentokrát na obrázek do soutěže na blogu.Nedá se tak docela říct, že jde o báseň - spíš je to báseň s prvky úvahy.
To je pravda, radost je krásná ingredience pro kotlíček, plný štěstí...ST
19.11.2010 20:08:00 | Sladkalu
Po přečtení tvých údajů, jsem čekala něco zcela jiného. Spíše napětí, strach a úzkost. Jenže pod názvem této básně se skrývá úsměv pod každým slovem :)
U mě se ti úsměv podařilo vykouzlit a taky souhlasné kývání hlavou nad každým odstavcem...
10.02.2009 17:56:00 | Inies
Přesně vím co tím myslíš, bohudík tahle báseň není určena pro mě, znám to tajemství:D
05.02.2009 16:00:00 | démon zatracení