Anotace: ...........
mě rybičky taky moc nebavily, ale teď mám doma sklípkana a to je opravdu lepší než televize. (když se hýbe =))
26.01.2009 15:44:00 | Kristine Clary-Aldringen
muj tata ma asi 7 obrovskejch akvarek ( nak pres 100 litru, nevim, nebere mne to ) a presto, ze ma telku jak k**vu, tak na ne obcas cuci, nevim, co z toho mate, mne to teda neba :)
26.01.2009 10:16:00 | saddova