Anotace: ..............
Hodně zajímavá sebekritika. To je krok k změně...možná je děláš(ty kroky) pořád a možná jsi už jich pár udělal, nevím...To posoudíš jen ty sám.
27.01.2009 19:32:00 | kikis
tož, to je celkem smutne... ale kazdy sveho strujce stesti, tak s tim neco delej :)
26.01.2009 10:14:00 | saddova
Tikot hodin, ručička jak utíká, pokud jsou hodiny na baterky... jednou se zastaví... na den, dva... či napořád...
26.01.2009 06:47:00 | NikitaNikaT.