Díky za komenty, kritiky i pochvaly... vtip je v tom, že nejedu na počet slabik a čím je mini kratší, tím líp, proto se mi zájmeno "ona" už zdálo zbytečné a nadbytečné.
27.01.2009 21:53:00 | Jaromila
kdyz vazes verse - i ty mini, tak si davej pozor na slabiky...
prvni veta vs. posledni...
26.01.2009 10:06:00 | saddova