Anotace: ***
Jj, jak to na kočky přinde, to je řev. Také to znám a popravdě... vždycky trnu hrůzou. Než usínám, na milého vzpomínám, na lásku a naše štěstí, na to, jak je nám občas házeno pod nohy klestí... jednou bude líp, až někdo pochopí... kdo nezažije pravou opravdovou lásku, nepozná.
Básenka se mi líbí, přivedla mne na různé myšlenky.
26.01.2009 06:23:00 | NikitaNikaT.