po noční do hajan?...
Anotace: kdepak...žádné spaní...bude lunární oslavování...
jako divokej Tarpan stepí
proženu se probouzející zemí...
doma vepřovou hlavu
odložím na hák
ve světnici
odšpuntuju slivovici
svlíknu hadí kůži
a jen tak
nahý přivoním si
ke skleněným růžím…
/jsou sice ostřejší ale neuvadají/…
usednu s flétnou u not
vyženu krysy z temnot
komnat svýho těla
i když nechápu jak tomu rozumí…
/asi se to nedá poslouchat/...
budu s vlky výt
procházet se
a pít…
/ve stopách tygra na zádech s opicí/...
už to mám
dám si předsevzetí
který určitě dodržím
že v roce Buvola
nesednu na Vola
opilý za volant…
/já totiž nemám řidičák tudíž ani řídit neumím/….
no asi už poletím
Draka řídit nemusím
ten si lítá po svým
a cestu na Měsíc zná
až tam
kohout dvakrát zakokrhá
pak teprv půjdu spát...
Přečteno 447x
Tipy 36
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Bíša, Manon.H, Agniezka, okapovaroura, Holis, střelkyně1, páááááááá, maena, fab four, ...
Komentáře (9)
Komentujících (8)