Hošánku vrátil ses z Kahánku?????
To máme společné, a ne že ne...
Už všechno zdá se jinačí....
a méně všeho postačí....
... Láska - vděk...,
... život jak pelyněk ....
... hořkost, co léčí...
Nemoc je cesta k uzdravení,
... sáhnul sis na dno....
... o tom tu pochyb není....
píšeš sem všem a sobě především,
... vidíš to zralým zrakem člověčím...
K Tobě WAYWARDE mrkám
do oblíbených autorů děl,
co jsi nám napsal...cos kde uviděl...
Je tu zas počteníčko,
... jen co pravda je ...
někdy se až nitro zachvěje...
28.01.2009 16:14:00 | Veselý Drak
Ale kahánek je přece lucerna,malá, svítí jen malejm horníčkům....tak a když je něco na kahánku,tak to zcela určitě svítí a to není málo....Nezlob!
26.01.2009 23:55:00 | zvířenka
A co včíl...Bulet nebulet.. loupit neloupit :o))
..........:-FFFF
Krásný jsou obyčejný rána do kterých jsme se mohli probudit...
26.01.2009 18:54:00 | Filková
st***
26.01.2009 11:19:00 | rybí prdy