Seraf Michael
Anotace: Seraf Michael, nejvyšší z řad andělů a nejbliže mající k bohu.
Oděn do červené róby v ruce meč,
mesiáš dnešní doby, zla odražeč.
Šestero křídel s barvou šafránu,
Mající zmíňky v bibly i v koránu.
Princ světla, odpůrce temnoty,
sil dobra vůdce, držitel jednoty.
Posmrtný spasitel lidských duší,
Seraf Michael hříchy naše zruší.
Přečteno 416x
Tipy 4
Poslední tipující: obyčejná, Lachailla
Komentáře (1)
Komentujících (1)