Přežít
Zmrazená v pohybu,zmrazená v čase,
jen nutnost přežití-v té nicotnosti mysli
velí vstát a dělat-jako že nic...
nebolí,
vzpomínky se rozdrobí,
ten jemný písek a prach,
ten odér minula,
mísí se s tebou,
a rozum tvůj berou s sebou..
Přečteno 256x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, Romana Šamanka Ladyloba, Agniezka
Komentáře (0)