Anotace: dvě myšlenky z komentářů
****************
každý má klíč
k transformaci
ve svém srdci ....
*******************
*-.. to asi jo,
jenže ke každému transformátoru patří napájení ...
a taky se nesmí zapomenout na dobře dimenzovaný pojistky ... :-)
.
29.01.2009 18:11:00 | HarryHH
čertíček - nikdo nemůže celkem ztratit srdce,
tak jako Slunce nepřestane svítit, když jej dočasně zakryjí mraky iluze
26.01.2009 13:49:00 | Romana Šamanka Ladyloba