Pro přátele
Po těžkém dni
sedím u Martini
když mé sny
dneska usnuly
přístavy jsou plné lidí
kteří bezcílně bloudí
jako já
jako ty
vzpomínáme na lidi
které máme rádi
když den je na konci
deník mám napsaný
básničky zapsaný
skrývám své city
za žerty
vtipy stále lítají
jako stíhačky
na nebi
bojím se říct
co skutečně cítím.
Přečteno 377x
Tipy 33
Poslední tipující: pavlis, Lilly Lightová, okapovaroura, LucQa, Holis, Bíša, Lenullinka, Mbonita, Nimo, mamina, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)