Anotace: Kdysi jsem vymyslel rčení - jednou jsi dole, jindy ještě níž:D
nepochopený blázen, co touží být šťastný,......... asi tak nějak si připádám až příliš často...
27.01.2009 22:08:00 | deep inside
Temnota je někdy jediné světlo ;-)
PS : Nosím jen černé věci, dokud nevymyslí něco temnější ;-)
26.01.2009 21:51:00 | Falco
Báseň překypuje nádhernými slovy a slovními spojeními. Je překrásná. Snad se ale najde víc lidí, kteří ti porozumí. Já se o to budu pořád snažit. :-)
Tvé básně jsou prostě dokonalé. Jako by jsi to už všechno prožil. Obsahují životní moudro a krásu s ním spojenou...
26.01.2009 15:08:00 | Veronikass