Anotace: A la Petr Bezruč!
Coby člověku,který má Ostravu za humny, je mi tohle dílko moc blízké ... a sama Ostrava by jím určitě zklamaná taky nebyla!
17.09.2009 00:37:00 | Zefi
Snad by se mi líbila (Ostrava), ještě jsem tam nebyla. Tvá básnička se mi líbí moc.
30.01.2009 20:26:00 | Kapka
...sice jsem horal z Trutnova, ale k Ostravě mám velmi vřelý vztah, dávno není šedá, je ...ale jo, hezká :-)
26.01.2009 18:37:00 | fab four