tvoje Devka
nikdy nas nezastrelim
.
tisknul si svy rty k jejimu celu
drzels ji za ruku
a dival ses ji do oci
jako bys rikal
ze to nema bejt naposled
.
/slibila sem ze s timhle prestanu
nedokazu to, je to silnejsi
nez chtic
mam nad sebou jen svobodny
otevreny nebe
a v sobe
jeden velkej boj
chci te slyset
chci te slyset/
.
je to tak strasne davno
vsechny jizvy sou zahojeny
mezi tim ubehlo nekolik
zbytecnejch dnu
a je tezky neptat se
mlcet, kdyz musim mluvit
mluvit, kdyz ma bejt ticho
ted nevim
jestli horim
nebo zhasinam.
.
.
.
.
.
nejhorsi neni, kdyz vas nekdo opusti
ale kdyz nemate nikoho
kdo by to udelal.
**
tvoje Devka
/ěščřžýáíééíáíýáýžřřčšěě/
Přečteno 343x
Tipy 21
Poslední tipující: Pastička, Romana Šamanka Ladyloba, Vlk v rouše, Holis, kucky, Já Esther Ruth, stmivani.na.lepsi.casy, mattoni.uz.neni, jedam, Andělskými perutěmi chráněna, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)