ad j.c.:
Jak vedět mám
co zvoní za zdí
před ní jen hrana
každého z nás
Těm silám moci
uniknout se nedá
ať je tam teplo
anebo mráz
03.02.2009 17:56:00 | ni.va
Za tou zdí
je chlad a věčný led?
Tak polibkem mě zahřej naposled
ať úsměv provází mě do objetí
anděla blažené smrti
++++
Jiří senior
02.02.2009 08:59:00 | j.c.
Strnulý v úžasu
Strachem němý
Jak kdysi stanuly
před hrobem ženy
tímto sis mě získala...nádherné verše...
02.02.2009 00:20:00 | Lady Carmila