Hlas tramvají
Anotace: ...dědečkům a babičkám vo poselství
Ve vytahaných teplácích
u kolenou a v rozkroku
poškrabe se ještě jednou
na prdeli
naše vopelichaný století
kam se hrabou puristé
a jejich čistonosoplena
vulgarizace to je to pravý heslo
pro dnešního džentlmena
nevím snad jste touhou neoněměli
zívne a poškrabe se znovu
na prdeli
no co že celý svět ta síla obletí
vždyť jsme bez výjimky
v tomhle století
.....
od tý doby co vynalezli kinedril
ubylo omdlévajících
dam
tak nedivte se stará školo
že místo tance radši
sólo
a místo meče cigarety
ze záchodků
minarety
snad jen v sexu
se tolik zas tak nezměnilo
souloží se jak dřív
se souložilo
tak nezoufejte milí kmeti
že je všechno zcela jiné
stále stejně vznikaj děti
líp to prostě neumíme
Přečteno 313x
Tipy 26
Poslední tipující: Zpátky, Renatka, Iva Borecká, Holis, Lacosta1, sophia92, hanele m., teranosaur, WAYWARD, fab four, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)