...dotknout se nekonečna
Chci
malovat Tvý doteky na magnetofonový pásky
znovu si přehrávat
každej den
čtyři stěny zas tolik nebolí
Chci
být strážným andělem Jen tak si přilétnout
když jdeš přes ulic a vynoří se auto
který nevidíš
stejně jako mě
láska je taky slepá
Chci
zhasnout a místo klasiků poslouchat tlukot
tvého srdce
deštivých nocí se nepřestaneš bát
Chci
být knížkou veršů ke které se vždycky
budeš vracet
poezie ta je věčná
Chci
se
dotknout
nekonečna
(Tvé duše)
Přečteno 531x
Tipy 37
Poslední tipující: Danger, Gabrielle, Zpátky, sinoraLee, kulishak, Heda, Renatka, Iva Borecká, kikis, Holis, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)