maličkost
Anotace: ...ani člověku na pokraji vyčerpání to nemusí myslet racionálně... :)
v kose stoupal jsem
s těžkým nápadem na zádech
na chvíli orion vyklubal se
a mně to připomnělo labuť
neonovou s korunkou
co míhala se za okýnkem
každou neděli
když mi bylo osm
svět se skládal z maličkostí
svět se skládá z maličkostí
... maličkost
Přečteno 302x
Tipy 12
Poslední tipující: HarryHH, kikis, Quigleika, PoeziGirl, zvířenka, Kapka, Romana Šamanka Ladyloba, maena, frangir
Komentáře (3)
Komentujících (3)