sever
V prdeli mládí
a důchod...v nedohlednu
všichni se ptají
proč trávím v lednu
všechen čas v hospodách
S myslí zkalenou
sedávám za stěnou
kouře a slov
Ústí,Most,Litvínov
šedivý rána
tramvaje fabrický
směr pekelná brána
V ďáblově kraji
pod kotlem roztopili
a sny se tu zdají
tak nějak černobílí...
Přečteno 306x
Tipy 15
Poslední tipující: raďo, Holis, labuť, Giginka, Mbonita, Mario de Janiero, Kristine Clary-Aldringen, jethullfan, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)