Bílá smrt

Bílá smrt

Anotace: Lidičky todle se mi vskutku nestalo...jen ve snu se mi o tom zdálo...

Ležíš v mém náručí
Cítím jak pomalu chladneš…
Z tvé kůže se pomalu vytrácí všechna barva…
Jen tvé oči a tvář jsou po tak dlouhé době
Plné klidu a pokoje…i když tvé oči jsou prázdné…
Je v nich pokoj a tolik lásky o které si nevěřil,
Že by tě někdo mohl tak milovat….

Ležíš v mém náručí,
netrpíš jen se usmíváš…
už se nedíváš do mé tváře,ale
někam jinam…
Kouknu se tím směrem…
Kdo je to?Tu dívku jsem nikdy neviděla…
Je v bílém…a září…
Cítím útěchu…vím,že vše je tak jak má být…
Znovu obrátím svou pozornost
Na tebe…A ty spíš…no nedýcháš…
Vím že si odešel…

Opět vzhlédnu k té dívce…už tam není…
Nepálí mně v očích žádné slzy…
Ta dívka mne něčím utěšila….
A já si uvědomila,že to byla Smrt…
Ale jiná,ne krutá, ale upokojující…
A tak jsem ji dala jméno

Bílá smrt

Protože ona vskutku byla bílá…
Autor bettuš, 26.01.2009
Přečteno 308x
Tipy 1
Poslední tipující: Iwushak...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí