O-mámen-í +++
Anotace: Od Nietzsche přes teorii relativity do "velice volného vztahu" až k ...
Stoprocentní varování
Pudová záležitost
Nulová očekávání
Postupná důležitost
Živočišné milování
Citová složitost
Z nenadání závislost
Hořká parfumerie
Milosrdné přetvářky
Vzpomínek relikvie
Nechápavé otázky
Epizody schizofrenie
Zničující překážky
Mysterie lásky
Přečteno 336x
Tipy 8
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, jedam, kikis, enigman, WAYWARD, NikitaNikaT., 6thSun
Komentáře (1)
Komentujících (1)