Škoda že tam v té naší upocené horké dlani vydrží jen okamžik...jinak zrovna TEĎ, když píšá tento komentář, je krásné sobotní dopoledne, sice únorové, ale jarní počasí :-))
07.02.2009 11:28:00 | Chancer
Nemám slov...je to krása
02.02.2009 17:24:00 | JaniHani
Báseň se mi líbí a moc. Je v ní zmíněno jaro. Pozoruji, že se nám tu básenky o jaře množí... abo alespoň as myšlenkou naň... však také, kdo by si ho nepřál? :o)
27.01.2009 08:03:00 | NikitaNikaT.
...polámaná sněhová...přesto rádi budeme, když za rok přijde zase...aspoň napíšeš krásnou zase jinak sněhovou :-)
26.01.2009 21:18:00 | Lota