Intimita
A chtíč
tě v sobě křísit
A žárlivost
tě raději zničit
A podsta
tě po těle líbat
A přání
tvůj svět obývat
A radost
ti stejnou dávat
A sen (zamítnutý rozumem)
ti děti rodit
A touha
tvé teorie nahradit
A vášeň
tě v sobě ochránit
...před námi oběma.
Přečteno 367x
Tipy 11
Poslední tipující: Kapka, Pastička, jedam, Lilly Lightová, Holis, enigman, raďo, 6thSun, NikitaNikaT., WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)