Nebaví
Bylo, nebylo,
Asi se to jednou stalo.
Žilo, nežilo
Pár lidí si jen štěstí přálo.
Proč?
Protože dobou jsou zklamaný?
Jen si toto v duchu přejí.
Nebo je to všechno špatně podaný?
Ne jen život v duchu dobře prožít chtějí.
Přeju všem to štěstí,
Ať nikdy nedostanou od života pěstí.
To je věc, kterou právě prožívám.
A v duchu to od rána do večera probírám.
Mám zrovna hodně špatný dny a ani psát mě nebaví.
Přečteno 255x
Tipy 13
Poslední tipující: hezule, Psavec, Holis, Květka Š., NikitaNikaT., Mbonita, Bíša, Markéta Hl., WAYWARD, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)