Anotace: Prozatímní smrt....není to deprese...je to odevzdání...i šest dalších životů není přece málo.... Není to aktuální....
Sbírka: Zokadooka
...co mi to připomíná, tip zaručení v tvém krásném básnění:-)
02.02.2009 00:30:00 | BLUE-from-the-NIGHT
...co mi to připomíná, tip zaručení v tvém krásném básnění:-)
02.02.2009 00:29:00 | BLUE-from-the-NIGHT
Možná Tě teď mrazí ty zapomenutý smutky...ani nevím jestli jsem přišla o ten světelnej život nebo tmavej...:-)
A kočkám se taky násobí každý rok sedmi? a mají kočky světelný životy?...
28.01.2009 23:35:00 | zvířenka
Když jsem byl malý a bylo mi smutno šel jsem za maminkou prosil, aby mi zazpívala-pes jitrničku sežral.
Mě bylo tak líto toho psa, že jsem zapomněl na to svoje.
Když si to teď občas zpívám mám mrazení v zádech…
Jinak můj kocour jich měl devět.- životů, ne jitrnic…:o)
28.01.2009 19:55:00 | kouzelníček