Anotace: ...Barvy...
Ono je to tím, že tahle část palety mi více sedí.....jsou to moje oblíbené barvy......zelená, hnědá a čern samozřejmě...
27.01.2009 09:46:00 | Lucie Teru
- my v trávě, když zavoní luční kvítí. Mořská panna, co svádí, oáza na poušti, co poslední síly zachrání.... Tvá dílka jsou inspirací, aj když jen tak plácám... ST!
Zelená - oči bývalé lásky, tam zkrývala se lež.
27.01.2009 06:27:00 | NikitaNikaT.