Had
Anotace: Jací opravdu jsme?
Jako had co svléká kůži,
já svou kůži převlékám.
Originál s kopií,
sama sotva rozpoznám.
Zápas svádím se sebou,
nechat druhé,blízké,
do jeskyně nahlédnout.
Jakým právem chtěla bych,
rozdělit se o svůj hřích?
Tak si trpím sama tiše,
obnažená uvnitř Eva,
kdo mi podá jablko?
Přečteno 307x
Tipy 6
Poslední tipující: kikis, Holis, 6thSun, Romana Šamanka Ladyloba, Agniezka
Komentáře (1)
Komentujících (1)