Taky ST...taky by mě ani v nejdivočivějším snu nenapadlo...co všechno budu v manželství řešit!:o))
30.01.2009 12:20:00 | střelkyně1
manželství - nebo spíš život - šoky rozdáva rád
Kdysi jsem si myslela, že manželství je jen papír. Ano na jisté úrovní je tomu tak pořád. Ale na jiné teď vnímám "manželství" opravdu jako slib, že se alespoň pokusíte jít dál i když zažijete ten šok ... v dobrém i zlém ...
A takové manželství pro změnu, nepotrebuje ten papír ...
27.01.2009 09:42:00 | Romana Šamanka Ladyloba
ST! je za vyjádření, kéž by všecí byli stejní... hlavně, když se právníci napakují. Tím nic proti nim... to ne. Jen jsem tím měla na mysli, že hodně lidí peníze potřebuje, každý se trápí s majetkem... ale že tečou peníze někam, co jim nic nepřinese... to už si málokdo uvědomí...
Starosti, ať v mazželství, či vztahu jako takovém... kdo je nemá? Někdo velké, někdo menší...
27.01.2009 09:36:00 | NikitaNikaT.