STARÁ ZEĎ
STARÁ ZEĎ
*********
Mráz dýchá.
Měsíc celý bledý
Po citu hladovím,po vlahém svítání
Tváří Tvou
vypravím vojsko na výzvědy
míst,stříbrných nitek Tvojí krásy
na které lehce taje sníh
***
Chvíle je myšlenkou
je vyhořelá svíce
Společně zmizí,než stačím dosnít sen
v něm půvab bílé
sochy ve zdní nice
snoubí s tichem,jemnou září hvězd
spolu s právě vzešlým úsvitem
Přečteno 391x
Tipy 26
Poslední tipující: divoska_jaja, Hesiona-Essylt, šuměnka, Marfuša, Kyška, Cizinka, Triffid Kolbe, Holis, Bíša, Noc17, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)