Anotace: ...všem dlouholetým kamarádstvím, která nezemřela na nezájem...
přátelství..
ten spletenec duší..
jenž váhu má..
(leckdy muší...)
přátelství..
to pravé..rizí..
je..
když děláme chyby..
a příteli
přesto nejsme cizí..
30.01.2009 22:06:00 | Bean