Anotace: puberťácky napsaná básnička o tom, jaký to je, když máte pořád nízkej tlak a motá se vám svět....nic extra příjemnýho:(((((...psáno přímo v nejhorším, ještěže po mně nemusíte luštit ty rozklepaný písmenka...
Mám to taky, v létě občas padám v autobuse a tak :)
05.02.2009 15:51:00 | Pokusný králík s melounovou náplní