Otázky ....
Anotace: .... a odpovědi ....
.
když opouštíme,
nikdy to není jen tak
Vždycky to je
pro něco,
... pro někoho ...
když jsme ale opuštěni,
nikdy nevíme
proč
a ani,
... pro koho ...
a pokud myslíme že víme,
tak si to jen namlouváme
protože teprve čas nám napoví
že pokud jsme opuštěni,
tak je to vždy kvůli nám samotným,
že jsme něco nezvládli,
... a nebo něco důležitého opoměli ...
*
-------------------------------------------------------
*
Comment jedný nešťastně zamilovaný, ... co hledá odpovědi ...
... místo aby hledala pořádnýho chlapa ...:-))
*
.
Přečteno 350x
Tipy 27
Poslední tipující: Jana M., callowsick, recht, Kapka, Holis, janewe, Levandule, Aťan, Michal Kvido, Lota, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)