Banánová muška
Tkaničky od bot,
ty tvoří sgrafita,
muška zná život,
zvlášť když je nalitá...
Houpavé tóny
banánových plodů,
stejně jako loni
pivo a ne sodu...
Banánová muško
s frajerským přelivem...
Vyhřívej se na chvíli
na slunci hřejivém...
Přečteno 390x
Tipy 4
Poslední tipující: Churry, Bíša, okapovaroura, enigman
Komentáře (0)