Sladké řešení
Anotace: Dneska - hřešení
:-))))
Smích...životní dar šťástných...
zurčí, a zní-zvoní a kolotá,
... šťastlivců náplň života ...
Všem, kdo smutní a zkleslí byli,:-(
klauny, šašky a atrakce vymyslili:-)
...Nebo dny života hořkého...:-(
...návštěvou cukrárny osladili. :-)
Věněčky, rakvičky, lízátka...
útěšná z jahod laskomina
na cestu do ruky cukrátka...
a hned nálada je jiná...
Byli jsme malinká děťátka,
každý si zavzpomíná...
Mámu za ruku a z cukru vatu,
náhrdelník bonbonů a tátu...
A svět byl...ach ...
...nekonečně sladký...
nedá se vrátit v čase...
Jen ve vzpomínce zpátky...
Přečteno 307x
Tipy 20
Poslední tipující: Helena Buchtová, Holis, Anita Buchtová, Lilly Lightová, Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, Bíša, Tacca, Poetický Ďábel, enigman, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)