Po tisíci letech
Anotace: ...kdo ví,třeba to nebylo naposledy....
Za bubnování dešťe
ve tmě intimity
po tisíci letech
byli jsme ty a já
konečně sami sebou
zůstali jsme jisti
svým dávným snům
jen ty a já
na setinu noci
splynuly nám duše
prosákli jsme štěstím
co jen po tisíci letech prší
však z radosti smutek
slova změnily se v klišé
dáváš však víc bereš
naposledy pro nás prší
Přečteno 319x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD, Lilly Lightová
Komentáře (2)
Komentujících (2)