Čekání
Anotace: CCA půl roku stará
Sedím v liduprázdném kině
Ztihlý sál, temnota
A ty tu nejsi
Se mnou
Ani sama
Mačká se na mě jedna i druhá
Sedačka a já stísněně
Hledím na šedé plátno
Šedé
Bílé ne
Hodiny sklesle tik tak
Možná to moje srdce
Z posledních sil dotikává
V rytmu
Osamělého tance
Nechápu kde se zdržela
Už tu měla být
Takové zpoždění po čtvrtém
Infarktu
Naštve
Rozbolavělé srdce od lásky
A také od anginy pectoris
Nefunkční kardiostimulátor a tvůj obraz
Na sítnici
Konečně je tu, skrz
Sevřené hrdlo cedím
Kdes byla tak dlouho
A krev
Ruku na srdce
A tak mě našli
Tolik lidí, dětí
Promítali krtečka
za týden…
Inu maloměsto
Ležel jsem spokojeně
Kdo by mi chyběl
Cítil tvou ruku
V ruce
MĚL PŘÍLIŠ VELKÉ SRDCE
Přečteno 421x
Tipy 6
Poslední tipující: Stagger Lee, Quigleika, Kyška
Komentáře (2)
Komentujících (2)