Anotace: Šinu si to takhle "rychlíkem" do Plzně.
Bean: Hele, ty fazole, nech si toho, jo? :P Nejsu prdlouš! Já jsem totiž letadlo... ;)
WAYWARD: Ty jo, to fakt nevim... :-O Ale v Plzni je blaze... a maj tu dobrý peewo :)
27.01.2009 22:23:00 | Mademoiselle Drea
...do Plzně jsem jel jen jednou,snad do Přeštic,pokud si to nepletu,je tam pěkná farnost :-)
27.01.2009 22:13:00 | WAYWARD