Já
Anotace: Naprosto spontánníjá.
Tma
Minimalistické ticho
s sterotypní pípání přístrojů
Výkřik šílence
Facka k umlčení
Minimalistické ticho
a stereotypní pípání přístroje
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuiiiiiii
Pak facka k umlčení
Minimalistické ticho
Pípání
Tma
Přečteno 340x
Tipy 9
Poslední tipující: larissa, Lioness, Romana Šamanka Ladyloba, takova, kikis, Alasea
Komentáře (1)
Komentujících (1)