Anotace: Opouštím ted palubu,záchranný kruh tasím....
Krysy palubu opustily,
po nich všech pasažérů voj,
a kapitánka v této chvíli
veliký svádí v duši boj,
zda také záchranu si zvolí,
či spíše s lodí ke dnu jít,
vždyť zrada v srdci tolik bolí...
Což dá s s tímhle ještě žít?
18.05.2009 09:07:00 | Kozoroh 1
Twix: Moudré-vidíš to vše moc dobře...
Díky za radu,krásné komenty a připomínky,budu na to myslet-slibuju ;-)
21.02.2009 14:19:00 | 5thelement
už ti někdo řekl, že píšeš děsně obrazně? :)
čtu tvoje slova, a v hlavě se mi okamžitě vybavují obrazy...
ostatní píší - a je to nuda, člověk musí trápit mozek aby vůbec pochopil o čem píší a na tož si pod tím něco představit, jsou to vpravdě "umělci" - ti staří zatuchlí - ve svém světě shnilé kritiky a umělého pochlebování, jsou to lidé jako my, ale umění se pro ně stalo předmětem zájmu, o vlastní slávu, hledáním přátel, konexí, sbíráním tipů, člověk se z jejich psaní vytrácí.
tak ti popřeji ať nikdy nejsi takovou, ať neblázníš, a zůstáváš sama sebou, ať si užíváš upřímně míněných názorů druhých, a nepotkáš se s podivným, ostrým hodnocením ani s podlízáním.
nezapomeň kdo jsi :)
21.02.2009 14:07:00 | blue