Anotace: Jsem na houslích struna ty smyčec můj Jsem na poušti duna.......
Tak to je tedy opravdu kouzelné!
*Jsem bystrý jazyk v ústech Tvých,
plamínek v očích, šťastný smích,
jsem něžný vánek, který vdých
Ti nápad spáchat Lásky hřích,
*jsem Tvoje něžná květina,
se mnou Tvé štěstí začíná,
jsem Tvoje slastná vidina
/a doufám jen, že jediná!/
18.05.2009 09:23:00 | Kozoroh 1