nádherná..kousínek toho slunce jsi mi přovlala do očí...moc krásné...jako je nádherné období, pokud se vydaří:-)
29.01.2009 13:52:00 | Lady Carmila
Už se těším na první sněženky, bledule, křivatce české a další časně jarní kytky, které chodím každoročně do přírody fotit...Hezká básnička.
28.01.2009 07:42:00 | Jenda P.